جراحی پروتز سینه چیست؟ دکتر نیازی بهترین جراح پروتز سینه 2023

از بزرگترین مرکز جراحی زیبایی و مشاوره جراحی و پلاستیک
پرش به: ناوبری، جستجو

جراحی  پروتز سینه چیست؟ دکتر نیازی بهترین جراح پروتز سینه 2023[ویرایش]

جراحی زیبایی پروتز پستان[ویرایش]



تحولی جدیدی در سال ۱۴۰۲ از برترین متخصص زیبایی شناسی ، دکتر  فیض الله نیازی، جراح پلاستیک مشهور جهان که به افزایش زیبایی طبیعی شما و ارائه راه حل های زیبایی استثنایی اختصاص دارد، را می‌خواهیم با شما در میان بگذاریم . دکتر نیازی  با سالها تجربه و اشتیاق به نوآوری، به دلیل رویکرد هنری و نتایج متحول کننده خود، شهرت جهانی را کسب کرده است.


با قدم در راه  جراحی زیبایی، و شرایط آن، آشنا شوید.[ویرایش]

در پزشکی یک اصل وجود دارد که آن هم این است که عدم سوء استفاده  از شرایط بیمار که احتمالاً شناخته شده ترین اصول است. به طور خلاصه، این به معنای "زیان نکردن" است. به معنای دیگر اين است که اگر می توانید با روش های ساده درمان کنید، ابتدا آن روش ها را امتحان کنید. برای اینکه بیمار بتواند یک تصمیم کاملا آگاهانه بگیرد، باید تمام خطرات و مزایای جراحی پروتز سینه را درک کند. اول از همه، دکتر فیض الله نیازی ،درمان های غیر جراحی را به همه پیشنهاد می کند. بنابراین سعی می‌کند با روش‌های ساده به نتایج دلخواه بیمار برسد و اگر با روش‌های ساده نتواند به نتیجه مطلوب برسد، به فکر جراحی می‌افتد.


پروتز سینه[ویرایش]

انجام جراحی پروتز سینه یک تصمیم شخصی و بر عهده خود فرد است. افرادی زیادی جراحی پروتز سینه را صرفا با اهداف تناسب اندام (بزرگ کردن سینه یا تقارن سینه) انجام می‌دهند. برخی دیگر نیز پس از جراحی ماستکتومی (Mastectomy)، به جراحی زیبایی سینه نیاز دارند. در ماستکتومی به دلیل سرطان ، بخشی از بافت سینه برداشته می‌شود. اگر قصد انجام این جراحی ترمیمی و زیبایی را دارید، مطالعه این مقاله برایتان مفید است.


جراحی  پروتز سینه چیست؟[ویرایش]

در عمل  زیبایی پروتز سینه ، هدف پزشک جراح این است تا با کاشت پروتز، سایز و شکل پستان‌ها را به شیوه‌ایی طبیعی و دلخواه مراجعه کننده تغییر دهد. البته در این جراحی افزایش حجم سینه‌ها مورد توجه قرار می‌گیرد، درست برخلاف ماموپلاستی کاهشی. پزشک متخصص از چربی‌های نقاط دیگر بدن یا ایمپلنت‌های مصنوعی برای این منظور استفاده می‌کند. ایمپلنت‌ها در زیر عضلات سینه کاشته می‌شوند.



کاربرد پروتز سینه چیست؟[ویرایش]

کاربرد پروتزهای سینه در موارد زیر خلاصه می‌شود:

• حفظ تقارن سینه‌ها:  افراد زیادی هستند که سایز و اندازه‌ پستان هایشان با یکدیگر متفاوت و متقارن نیستند.این عملی مناسب برای اين افراد است.سینه‌های نامتقارن در برخی افراد بسیار به وضوح دیده میشود و به همین دلیل تمایل دارند تا از جراحی زیبایی سینه استفاده کنند.

• افزایش حجم سینه‌ها: برخی بانوان به دلایل مختلف مانند ژنتیک، تعداد دفعات بارداری حجم سینه‌های کمی دارند. این جراحی به رفع مشکل آنها کمک می‌کند.

• سرطان سینه : • زنانی که به دلیل سرطان پستان، مجبور به خارج کردن بافت آن هستند، می‌توانند از این جراحی استفاده کنند.


هزینه جراحی پروتز سینه چقدر است؟[ویرایش]

هزینۀ عمل پروتز سینه به یقین از مهم ترین دغدغه‌های زیباجویان است.و البته  باید همیشه این را به ساد داشته باشیم که هزینه‌های مربوط به عمل زیبایی در طول سال در حال تغییر و در واقع  حالت افزایش ای دارند .  هزینه جراحی پروتز سینه معمولا در روز ویزیت و معاینه توسط پزشک جراح  دکتر فیض الله نیازی تعیین می‌شود.

هزینه های دیگر جراحی پروتز سینه :

• انجام آزمایش‌هایی با توجه به دستور متخصص

• ویزیت متخصص یا همان جراح زیبایی و پزشک بیهوشی

• عکس‌برداری‌های لازم قبل از عمل

• تجویز داروها و لوازم مورد نیاز مثل سوتین طبی وغیره توسط متخصص

برای شروع عمل پروتز سینه ،هزینه ای مربوط به خرید پروتز مناسبی ای که متخصص جراحی شما تعیین می‌کند باید  در قدم اول کنار گذاشته شود.پروتزها در انواع و برندهای مختلفی تولید و به بازار جهانی عرضه می‌شوند. انتخاب پروتز مناسب در درجه اول بر عهده پزشک و سپس با معیار و سلیقه خود فرد می‌باشد. به این صورت که پزشک پس از معاینه و دیدن شرایط بدنی فرد، پروتزهای متناسب با او را معرفی می‌کند.



پروتز های سینه متنوعی ای هر ساله تولید می‌شود.اما می‌شود به از نظر جنس به دو گروه کلی تقسیم کرد:[ویرایش]

  • پروتزهای آب نمکی یا سالینی: این پروتزها شامل مایع سالین هستند و کاربرد نسب به پروتز سیلیکونی دارند. دیواره این نوع پروتز از جنس سیلیکون می‌باشد.

• پروتزهای سیلیکونی یا ژلی: این پروتزها به علت حالت طبیعی‌تر، معمولا بیشتر تقاضا و خریداری می‌شود.


پروتز ها از نظر شکل ظاهری باهم متفاوت هستند و برای هر فرد مناسب تناسب بدنی خودش انتخاب می‌شود که به دو شکل زیر تقسیم بندي میشود:[ویرایش]

• پروتز سینه گرد: این پروتزها معمولا برای افراد با سن پایین تر و افراد جوان استفاده می‌شود و  طرفداران بیشتری دارد.

• پروتز قطره اشکی: این پروتزها حالت و فرم خیلی طبیعی تری  نسبت به پروتز های گرد دارند .این پروتز ها  به علت فرم قطره مانندشان اسم قطره اشکی را به خود داده اند.و با توجه به شلیقه مراجعه کننده استفاده می‌شود.



آیا عمل پروتز سینه عملی پایدار و ماندگار می باشد ؟[ویرایش]

پروتز سینه به این گونه نیست که تحت هیچ شرایطی شکل ظاهری آن تغییر نکند. ممکن است در برخی افراد به علت کهولت سن،و یا در برخی ديگر به علت کاهش یا افزایش بیش از حد سایز بدن، در آینده نیاز به تغییری در آن پیدا می شود .


سن مناسب برای پروتز سینه چیست ؟[ویرایش]

معمولا انجام عمل پروتز سینه برای افراد سن بالا و افرادی که قصد بارداری و شیردهی ندارند توصیه می شود و انجام این عمل در دوره ی بارداری و شیردهی امکان پذیر نیست .


آیا افراد مبتلا به فیبروکیستیک می توانند عمل پروتز سینه انجام دهند ؟[ویرایش]

بله می‌توان گفت انجام عمل پروتز برای این افراد بدون مشکل خواهد بود ولی باید هر ماه چکاپ شوند . بنابراین پروتز سینه به مشکلات پاتولوژیک ارتباطی ندارد .


آیا ممکن است بر اثر وجود پروتز در سینه فرد به بیماری هایی همچون سرطان مبتلا شود ؟[ویرایش]

وجود این بیماری هایی مثل سرطان  به پروتز سیته هیچ ارتباطی ندارد و هیچ اثبات علمی ای برای این موضوع وجود ندارد.پس جای هیچ نگرانی ای نخواهد بود. همان قدر که انجام این جراحی برای رسیدن به بهترین و ماندگار ترین  نتیجه ،حساس و حیاتی است، مراقبت‌ های بعد از جراحی پروتز سینه نیز می‌تواند حساس و سرنوشت ساز باشد. پس برای رسیدن به بهترین نتیجه، حتما باید نکات زیر و رعایت نکات مراقبتی مد نظر قرار گیرد.

• در اکثر عمل های پروتز سینه، بیماران بعد از یک روز ماندن در بیمارستان مرخص می‌شوند. حتما باید  بعد از جراحی تا مدت ۷۲ ساعت یکی از اقوام  نزدیک بیمار  برای مراقبت از آن در کنارش باشد.

•  بعد انجام عمل پروتز پستان، باید سعی کنید هر روز چند دقیقه‌ای از بستر بلند شده و راه بروید تا از لخته شدن خون جلوگیری شود.

• برای اینکه سرعت  بهبود  عمل افزایش يابد باید بعد عمل،تا یک هفته از رانندگی و پشت فرمان نشستن خودداری کنید.

• باید همیشه یادتان باشد که  دست‌هایتان را زیاد تکان ندهید و به آن‌ها فشار نیاورید و برای بلند  شدن حتما  از یک فرد دیگری کمک بگیرید.

• دوران نقاهت بیمار معمولا بین ۱۵ تا ۲۰ روز زمان می‌برد. سعی کنید در این دوران داروها و مسکن‌های تجویزشده را به صورت مرتب مصرف کنید تا بهبودی کامل حاصل شود.

• در دوران نقاهت خود  از مصرف آسپرین و داروهای که باعث  رقیق شدن خون میشود، خودداری کنید

• در زمان بهبود شدن،به هیچ وجه از کمپرس گرم استفاده نکنید و برای التیام بخیه و زخم‌ها از کمپرس سرد استفاده کنید،و  بهتر است آن را به صورت مستقیم روی پوست خود قرار ندهید.

• به هیچ عنوان به علت تورم در ناحیه پستان و قفسه سینه، هنگام خواب روی شکم و پهلو نخوابید و فقط طاق باز بخوابید.

• از انجام فعالیت‌های ورزشی  و رفتن به باشگاه تا زمانی که پزشک آن را بلا مانع اعلام کند، جدا خوددراری کنید.

• اگر کودک خردسال دارید، سعی کنید  از یک فرد یا همسرتان کمک بگیرید و او را تا بهبودی کامل بغل نگیرید.




آیا جای زخم جراحی روی سینه‌ام می‌ماند؟[ویرایش]

جای زخم در روزهای اولیه جراحی  کاملا مشخص و  و التهاب دارد، اما بعد از مدتی و گذشتن دوره نقاهت و  بهبودی کامل از بین می‌رود و تقریبا بعد از گذشت تقریبا یک سال، دیگر خبری از زخم‌ها نخواهد بود.

همان طور که بالا گفته شد، مراقبت‌ های بعد از پروتز سینه به اندازه روند جراحی بسیار مهم و حائز اهمیت است و برای رسیدن به بهترین نتیجه باید به تمامی نکات در دوران نقاهت توجه ویژه‌ای داشت. در این مقاله تلاش کردیم  تا به برخی از نکات مهم  که باید بعد از انجام  جراحی پروتز سینه رعایت شود ، اشاره کنیم تا با آگاهی از داشتن  شرایط قبل و بعد از جراحی در صورت انجام این عمل زیبایی به بهترین نتایج ممکن دست یابید.